Доставка

 

 

Срокове за доставка

Време за изработка на поръчката до 3 работни дни.

 • за населени места с офис на Еконт/Speedy – на следващия работен ден след изпращането.

 • за населени места без офис на Еконт/Speedy – съгласно график на обслужване до 3 работни дни след изпращането.

 • Доставката се извършва с куриерски фирми Еконт и Speedy ,като вие имате право на избор: Доставка до офис или Доставка до адрес

 • Доставката се извършва до 3 работни дни.В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката,срокът може да бъде удължен до 5 работни дни.

 • Изключения : Изключения правятдоставките до населени места,които се обслужват по график, а не всеки ден. Всички направени поръчки в събота и неделя ,почивни дни и официални празници ще бъдат доставяни през първия възможен ден за разнос от куриерската фирма.

 •  Цената на доставка до офис на Еконт е 4.80,за пратки до 1 кг.5,40 за пратки до 2 кг.До адрес е 6,50 за пратки до 1кг:8,20лв.за пратки до 2кг. Speedy- Цената на пратки до 1кг е 4.50 до офис,а 6.50 до посочен от вас адрес до 1кг,7.50 за пратки до 2 кг,8.90лв за пратки от 2 до 5кг

 • Плащане Плащането на направените поръчки се извършва с Наложен Платеж-в брой на куриера,при получаване на пратката.

 • При отказ на пратки след преглед куриерските такси за връщането на продукта се поемат от Вас!/клиента/.
   

 • За поръчки над 100лв доставката е за наша сметка ДО ОФИС НА КУРИЕР!.   

Работим с Еконт и Speedy.

Повече информация на следните страници:

logo.png

Рекламация и връщане

Спорен силата на закона крайният срок за връщане е 14 дни след получаване на стоката. Към изпратената обратно стока трябва да се приложи и доказателство за покупка (касова бележка или фактура). Задължително условие е закупените продукти да са в отлично състояние, без повреди или следи от употреба, да не са изпирани, не е ползван, носи оригиналните си етикети и опаковка, не е замърсен и e без миризми от козметични или други продукти, като парфюми, грим, кремове, цигарен дим и пр. Стоките могат да бъдат върнати в нашия офис с куриер.Ако стоката е повредена, се запазва правото за отказ от замяна, съгласно предвидените от закона инструкции и права за връщане на стоки. Разходите за куриерски услуги на върнати стоки са за сметка на клиента.

Разходите за доставка са за сметка на клиента и не се възстановяват. След получаване на върнатия продукт и преразглеждане (информация, която се изпраща по електронна поща или телефон), стойността без транспортни разходи се възстановява на клиента – в сметката или в касова наличност до 14 / четиринадесет / дни.

 

Продукт, чиято заявка за връщане не може да бъде приета (напримен ако е изпратена след този период, ако не е придружена от разписка, ако продуктът е разопакован и липса търговски вид) ще бъде върната на клиента за негова сметка. Ако по някаква причина клиентът не е прав и е посочил различен продукт от този, който иска да изпрати, той може да се свърже с офиса на компанията, за да реши как да продължи.

 

Всеки случай се разглежда индивидуално. Цената за връщане на продукта и изпращането му се поема от Клиента. Ако новата поръчка е по-скъпа, то се доплаща разликата. Доставчикът има право да откаже връщането на продукта по своя преценка, ако обстоятелствата го изискват. Приложението е предмет на всеки продукт, който не отговаря на изискванията на клиента. Клиентът може да отмени поръчката незабавно след получаване от куриера и да не я приеме. При видими несъответствия на получения продукт, молим незабавно да се свържете с нас на 0895/44-90-67.

При подаване на заявление в рамките на 14 / четиринадесет / дни от датата на покупката, при изпълнение на всички условия на магазина, както и на всички приложими законови разпоредби, Клиентът може да поиска възстановяване на сумата за връщане на стоката или замяната и с друга.

Всички разходи, направени от Клиента за получаване и връщане на закупени стоки, банкови такси и други разходи са за сметка на Клиента. Клиентът няма право да претендира за лице, което е трета страна при възлагането и получаването на поръчката.

Нани-На

Тел. за връзка:

0895/44-90-67

Посетете ни:

 • Facebook Clean
logo.jpg