За клиента

Работно време(понеделник-петък): 9 °° – 18°°

Тел. за връзка: 0895/44-90-67

Поръчаните стоки могат да бъдат платени при доставка.

Разплащане при доставка

Във връзка с промените в Наредба № Н–18 от 2006 г, от 01.04.2019 г. Нани-На 65 прилага услугата наложен платеж чрез лицензиран пощенски оператор фирма Спиди и Еконт Експрес.

При този вид наложен платеж търговците се освобождават от задължението да издават касов бон. За направеното от Вас плащане (събран наложен платеж) ще Ви се издаде разписка за пощенски превод, която замества касовия бон.

Доставка на поръчки:

При заявка или поръчка – точният срок за доставка може да бъде съобщен само от консултант по продажбите на телефон 0895/44-90-67, след проверка на наличността на продукта. Всички заявени поръчки се проверяват на посочен от клиента телефон между 10:00 и 17:00 часа. Ако в този диапазон служител на фирмата не се свърже с клиента, поръчката не се изпълнява. 

При поръчки извън стандартните размери срокът за изпълнение е 5 работни дни(при наличност на десен)

Сроковете за доставка варират в зависимост от населеното място на заявителя и особеността на поръчката или наличност на продукта.

В празнични и неделни дни заявки и поръчки не се обработват.

Гаранция и рекламация:

В случай на фабричен или производствен дефект, който е установен веднага след получаването на продукта в присъствието на куриера моля веднага се свържете с нас на тел: 0895/44-90-67.

При връщане на отказана стока, тя трябва да бъде придружена от доказателство за покупката (фактура и касова бележка), неизползвана, неразопакована и в запазен търговски вид, със запазена оригинална опаковка.

-По хигиенни причини, спално бельо, одеяла, възглавници, олекотени завивки, хавлиени кърпи  с отворена опаковка не могат да бъдат отказани или върнати, освен ако не е в правото на клиента да ги върне, т.е. имат дефект, потвърден от нас

-Изработени или доставени по поръчка и персонализирани продукти, не могат да бъдат върнати или заменени, като клиентът носи отговорност за точността на подадените размери. Това не важи за случаите когато продукта с нестандартни размери е с дефект.

В случай, че клиент желае да върне получен продукт, може да се възползва от това право в 14 /четеринадесет/ дневен срок от покупката. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани.

При заявена рекламация стоката се заменя или се връща сумата на клиента.

При рекмалация доставката се поема от страна на клиента.

Нани-На 65 ви пожелава приятно пазаруване!